Kuulovilla

Musica novassa ilmaisohjelmaa koko perheelle!

Nykymusiikin siisteimpiä vekottimia ja hauskimpia keksintöjä esitellään su 8.2.2015 Bokvillan-huvilassa.

Koko päivän kestävässä Kuulovilla-tapahtumassa kokeillaan viidessä ohjelmapisteessä outoja soittimia, luodaan omia äänimaisemia, tutustutaan tietokonemusiikkiin, piirretään nuotteja väreillä ja ohjataan improbändiä. Ulkona pihalla odottaa talvinen musiikkileikkipuisto. Päälavalla esiintyy nykymusiikille omistautuneita muusikoita, jotka esittävät valittuja teoksia.

Päivä jakaantuu kahteen osaan: aamupäivällä talossa järjestetään ohjattuja kierroksia ennakkoon ilmoittautuneille ryhmille. Iltapäivällä taas talossa on avoimet ovet, jolloin kuka tahansa voi tulla tutustumaan talon sisältöön. Kierrokset suuntautuvat 7–12 -vuotiaille. Avomien ovien aikana myös nuoremmat ja vanhemmat lapset ovat tervetulleita taloon.

Tapahtuman järjestää Korvat auki ry.

Ilmoittaudu kierroksille

Kierroksille ilmoittaudutaan 10–15 hengen ryhmissä. Edellytämme, että ryhmän mukana on vähintään yksi aikuinen ohjaaja, joka tuntee lapset. Kierrokselle osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotietoa musiikista. Kierros kestää noin puolitoista tuntia ja on täysin maksuton.

Otamme vastaan ilmoittautumisia 14. joulukuuta saakka. Ilmoittautumiset ja kysymykset osoiteeseen: kuulovilla@gmail.com. Kierroksia on rajallinen määrä eli nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuneet ryhmät saavat lisätietoa tapahtumasta ja oman kierrosajan tammikuun alussa.

Osoite: Hämeentie 125, 00560 Helsinki

Kuva viime vuoden Musica novan lastenpäivästä.
Kuva: Maarit Kytöharju