Musica nova Helsinki etsii tuotantoassistenttia

Suomen suurin nykymusiikkifestivaali Musica nova Helsinki etsii tuotantoassistenttia. Seuraava festivaali järjestetään 2.–10.2.2021.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn nykymusiikkifestivaalin ytimessä. Tuotantoassistentti toimii festivaalin vastaavan tuottajan työparina festivaalituotannossa.

Hakijalta edellytetään kokemusta tuotannollisista tehtävistä taiteen parissa, organisointikykyä, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kokemus viestinnällisistä tehtävistä ja soveltuva alan koulutus (esim. kulttuurituottaja) katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työ toteutetaan seuraavan 6 kuukauden aikana. (n. 4 kuukauden kokonaistyöaikaa vastaava työmäärä). Työn määrä voi vaihdella kuukausittain.

Liitäthän hakemuksen yhteyteen palkkatoiveesi. HUOM: lähetäthän ansioluettelosi erikseen osoitteeseen heidi.kuusava@eventshelsinki.fi

Hakuaika on 7.–18.9.2020. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, ja paikka täytetään mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä lomake.

Musica nova Helsinki -festivaalin taustaorganisaationa toimii Helsingin tapahtumasäätiö.

Festivaalin pääjärjestäjät ovat Helsingin juhlaviikot, Helsingin kaupunginorkesteri, Suomen Kansallisooppera, Suomen Säveltäjät ry, Tapiola Sinfonietta sekä Yleisradio.