Hörvillan

Kom med på festivalen för ny musik med din barngrupp!

Söndagen den 8 februari 2015 kan barn bekanta sig med de roligaste uppfinningarna och tuffaste prylarna inom nutida musik i Hörvillan-musikevenemang i Bokvillan.

I fem programpunkter får man pröva på ovanliga instrument, skapa egna ljudlandskap, bekanta sig med datormusik, rita noter i färg och leda ett improvisationsband. Utanför på gården väntar en vintrig musiklekpark. På scenen uppträder erfarna musiker med valda verk.

På morgonen ordnas guidade turer för förhandsanmälda grupper. Rundturerna är planerade för 7-12 åringar. På eftermiddagen har huset öppna dörrar så att vem som helst kan komma och bekanta sig med innehållet i huset.

Evenemanget ordnas av Korvat auki rf.

ANMÄLAN TILL RUNDTURERNA

Grupper på 10-15 barn kan anmäla sig till rundturerna. Med gruppen skall anmälas åtminstone en vuxen ledare som känner barnen. Rundturerna kräver inga förkunskaper i musik. En rundtur tar cirka en och en halv timme och kostar inget.

Vi tar emot anmälningar fram till 14 december. Anmälningar och frågor skickas till adressen: kuulovilla@gmail.com. Det finns ett begränsat antal turer – anmäl dig i god tid så försäkrar du en turtid. De anmälda grupperna får ytterligare information och en egen tid för rundturen i början av januari.

Adressen: Hämeentie 125, 00560 Helsingfors.

Bilden är från Musica nova barnens dag i fjol.

Foto: Maarit Kytöharju.

Blogs

Alla blogs