Uusi sukupolvi tulkitsee Kaija Saariahoa

Kaija Saariahon ensimmäinen näyttämöteos Study for Life sai ainoan esityksensä helmikuussa 1981 – Musica novassa. Nyt uusi sukupolvi tuo oman tulkintansa tästä arvoituksellisesta ensiaskeleesta kohti oopperaa ja yhdistää siihen näyttämöversion Saariahon viulukonsertosta Graal Théâtre. Uutta sukupolvea edustavat myös säveltäjät Sebastian Hilli ja Matias Vestergård runollisine äänivisioineen. Neljän teoksen Between-nimisestä kokonaisuudesta syntyy puhutteleva kantaesitys, hiljaisuuden ja kesyttämättömien voimien ooppera.

Suomen kansallisoopperan Alminsalissa 3.2., 5.2. ja 6.2.2021 nähtävän esityksen ohjauksesta ja videosta vastaa Aleksi Barrière. Kapellimestarina toimii Clément Mao-Takacs.

Lisätiedot ja liput osoitteessa oopperabaletti.fi!

#between #musicanovahelsinki

Kansallisooppera on yksi Musica novan pääjärjestäjistä


Kuva: Sami Sorasalmi