Paneelikeskustelu: Miten sävellystilaukset syntyvät?

Tapahtuman esittely

Teoston ja Musica novan järjestämässä tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten nykytaidemusiikin tilaussävellykset syntyvät. Millaisen prosessin kautta kantaesityksiä tilataan ja miten tilaukset rahoitetaan? Mikä on suurten orkesteri-instituutioiden ja pienten vapaan kentän toimijoiden rooli sävellystilauksissa?

Keskustelemassa ovat Radion sinfoniaorkesterin intendentti Tuula Sarotie, Zagros Ensemblen puheenjohtaja ja taiteellinen johtaja Petri Komulainen, muusikko Petri Kumela ja säveltäjät Riikka Talvitie ja Tytti Arola.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitarjoilujen mitoittamiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista tämän linkin kautta. Tilaisuuteen voi osallistua myös ilmoittautumatta.

Keskustelu käydään suomeksi.

Yhteistyössä:

Teosto on musiikin tekijöiden ja kustantajien ja voittoa tavoittelematon tekijänoikeusjärjestö. Teosto kerää korvaukset musiikin julkisesta esittämisestä eri yhteyksissä ja maksaa ne edelleen säveltäjille, sovittajille, sanoittajille ja musiikkikustantajille. Näin musiikkia ammatikseen tekevillä on mahdollisuus keskittyä työhönsä ja luoda uutta musiikkia. Katso Teoston palvelut säveltäjille.

Kartta

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 10.3.2023 16:00–17:30

 • Järjestäjä:

  Teosto

 • Osoite:

  Musiikkitalo, Terassilämpiö
  Mannerheimintie 13 A
  00100 Helsinki

 • Liput:

  Tapahtuma on maksuton

Sinua saattaa kiinnostaa